Zodiile care nu se pricep la arta amorului. Astrele au fost mai puțin darnice cu ele la capitolul erotic

Află acum dacă persoana de care te-ai îndrăgostit nu este așa bună la pat cum ți-ai dori și care sunt motivele. Iată cele șase zodii care au mari probleme în dormitor:

Rac

Se află în topul nepricepuților pentru că este extrem de inhibat/ă în timpul relațiilor intime și îi este destul de greu să se deschidă în fața unei persoane. Își lasă anxietățile deoparte după mult timp și se întâmplă să fie prea târziu când prinde curaj și încredere, scrie Diva Hair. Din cauza fricilor exagerate pe care le are, nu se poate lăsa dus/ă de val și vibrațiile sale negative îl/o fac pe cel/cea de lângă să își piardă interesul. Dacă ar fi mai puțin reținut/ă, și-ar da frâu liber sentimentelor și ar ieși ușor de pe această „listă a rușinii”.

Balanță

Această zodie este foarte romantică și știe cum să își facă partenerul/a să se îndrăgostească pe loc. Din păcate, strică toată magia în momentul în care ajunge în dormitor, pentru că este complet lipsit/ă de sexualitate și nu știe cum să își facă jumătatea să simtă plăcere. Dacă s-ar documenta puțin despre calitățile pe care trebuie să le aibă o persoană expertă în relații intime, ar putea să facă față acestei provocări.

Vărsător

Vărsătorul este recunoscut pentru talentele sale unice în dormitor, dar le pune foarte rar în aplicare, fiindcă își dorește mereu să experimenteze senzații noi. Când știe că nu poate avea parte de aventuri, nu se obosește și nu își dă interesul, așa că nopțile cu el/ea tind să devină extrem de plictisitoare. Dacă s-ar bucura de moment, fără să tânjească după noutate la fiecare pas, partidele de amor ar fi mult mai bune. Așteptările sale sunt prea mari și din acest motiv ajunge să se inhibe uneori.

Gemeni

Nativul Gemeni are o personalitate duală, astfel că devine cam nehotărât în ceea ce privește dorințele amoroase și își induce partenerul/a în eroare prin cuvintele pe care le rostește pe timpul întregii partide. În cazul său, toată acțiunea se desfășoară la nivel mental și nu poate fi pasional/ă, fiindcă uită să se implice și în planul real. Dacă s-ar deconecta de la gândurile care îi distrag toată atenția, actul în sine ar fi mult mai bun.

Taur

Taurului nu îi place să iasă din zona de confort și nu încearcă prea des lucruri noi. În pat preferă poziții simple și deloc solicitante, ceea ce i se poate părea foarte plictisitor partenerului/ei. Deși este senzual/ă și se implică trup și suflet în momentele de intimitate, o persoană care își dorește acțiune nu va fi încântată de prestația sa. Totuși, când se îndrăgostește până peste cap, face un efort și încearcă să experimenteze senzații noi ca să îi facă pe plac sufletului pereche.

Pești

Peștii nu sunt atât de nepricepuți când vine vorba de jocuri amoroase, doar că, uneori, nu se pot conecta profund cu persoana din același pat. Mintea lor zboară spre alte tărâmuri fix în momentele importante, așa că imaginația nu le dă voie să se concentreze pe iubit/ă. În general, încep să vorbească, să povestească despre visele pe care le au și își îndepărtează, fără să vrea, partenerul/a.

Navigare în articole