Un tânăr cu probleme psihice a fost umilit, agresat și violat! Agresorul a fost reținut – Caz șocant în Dâmbovița

La scenele îngrozitoare au asistat alți doi prieteni de ai tânărului. Mai mult, se pare că unul dintre ei a filmat totul cu telefonul mobil, iar apoi a publicat imaginile pe TikTok, potrivit cronica-gaetiului.ro. Scenele uluitoare s-au petrecut într-o clădire dezafectată, pe data de 14 aprilie.

Tânărul de 22 de ani urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 24 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 14 aprilie a.c., în timp ce se afla pe raza localității Petrești, bănuitul ar fi profitat de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu acesta.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea probatoriului și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Navigare în articole