Un hoț fără frică de Dumnezeu: a SPART 3 biserici într-o singură noapte și a FURAT toți banii din cutiile milei

Spargerile au avut loc în noaptea de 25 spre 26 aprilie. Anchetatorii municipiului Dej au anunțat miercuri dimineață, în jurul orei 6:10, că persoane necunoscute au furat banii donați de credincioși în cutia milei. Aceasta se afla în interiorul unei Biserici Ortodoxe din municipiul Dej, relatează Click.ro.

Acesta nu a fost însă singurul incident din acea noapte. La nici două ore distanță, au mai fost reclamate alte două spargeri similare la alte biserici din județ. Și se pare că același hoț a vizitat și aceste lăcașe și a furat toți banii pe care i-a găsit.

Cel care stă în spatele acestor furturi este un clujean în vârstă de 34 de ani.

„A fost estimat un prejudiciu total în valoare de 9.000 de lei, reprezentând sumele de bani și distrugerile cauzate. (…) În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul a fost prins de oamenii legii și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. În acest moment, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Navigare în articole