Un bărbat din Braşov a scos cuţitul la trei copii, nervos că fac gălăgie în jurul blocului

Un bărbat din Braşov a scos cuţitul la trei copii. Acesta are 62 de ani şi ar fi fost nemulţumit că cei trei copii fac gălăgie în jurul blocului. 

„Pe fondul unor neînțelegeri apărute pe o stradă din municipiul Brașov între trei adolescenți și un bărbat, acesta din urmă a ales soluționarea conflictului prin amenințarea tinerilor cu un cuțit. Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului și a reușit imobilizarea bărbatului, precum și deposedarea de arma albă, reușind astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite”, transmite IJJ Brașov.

Potrivit sursei citate, atât bărbatul, cât și cei trei tineri, au fost conduși și predați polițiștilor în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale. „În această perioadă, efective sporite de jandarmi și polițiști desfășoară ample acțiuni de prevenire și descurajare a faptelor antisociale produse cu violență și îi felicităm pe colegii noștri pentru promptitudinea și rapiditatea cu care intervin de fiecare dată”, încheie Inspectoratul de jandarmi al Județului Brașov.

Navigare în articole