Trei zodii bulversate de intrarea lui Saturn în retrograd. Lordul Karmei le pregătește o serie de surprize din 17 iunie 2023

Prezența lui Saturn este evidentă pe tot parcursul săptămânii; o vom simți în modul în care ne raportăm la viața profesională. Vor fi multe momente in care ne vom aduce problemele din cariera acasa săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că dacă suntem nemulțumiți de modul în care ne decurge cariera, ne vom arunca frustrările de acasă către oamenii care nu merită supărarea noastră.

Cu Lună pătrată în Venus in vârful săptămânii, suntem deja în dezacord cu partenerii noștri romantici și căutăm o luptă.Avem Luna în modele cu Marte, împingându-ne în situații în care trebuie să luptăm pentru a ieși. Mercur sextil Venus ne tachinează și ne face să credem că putem rezolva lucrurile, dar acea trăsătură a unui retrograd – Saturn retrograd – ne va trage atât de tare încât nu vom fi buni pentru nimeni.

Totuși, nu riscăm să pierdem nimic în această săptămână. Ceea ce ne pândește este îndoiala noastră. Ne temem de a nu fi suficient de buni, de a nu face destui bani, de a nu fi suficient de ambițioși… și se va manifesta în viața noastră de acasă. Ne vom face viața dificilă săptămâna aceasta.

Trei zodii ar putea sa se duca chiar prea departe. Cu săptămâna noastră care se încheie în Piața Soarelui Neptun, am putea simți că încă avem o șansă. Ce este bun la acest final este că nu l-am stricat pe tot.

Încă credem în noi înșine și acum, că ne-am scuturat atât de mult de frustrare, poate că săptămâna viitoare va fi mai promițătoare pentru aceste trei zodii.

Berbec

Încă o dată, vei experimenta senzația de a te devansa. Esti foarte ambițios și doresti să vă avansezi pe parcurs, iar când cariera este concentrarea ta – așa cum este atât de mult din timp – te împingi la limită și dincolo. Săptămâna aceasta, s-ar putea să experimentezi un sentiment de „târât” și asta pentru că reacționați în mod expres la retrogradul Saturn.

Simți că faci parte dintr-o clasă diferită de muncitori și nu poți fi ținut la sarcini ușoare. Nu este că ei sunt „sub” tine, dar ești atât de flămând de succes, încât îți este greu să ai răbdare cu progresul care se face, așa cum este, ceea ce ți se pare incredibil de lent. Săptămâna aceasta se pare atât de grea pentru tine, deoarece vezi obstacolele din timp și nu le poți evita. Ești blocat într-o buclă retrogradă și te enervează.

Săgetător

Există ceva despre săptămâna 12-18 iunie 2023, care îți va intra sub piele, și totul este despre îndoiala de sine și ideea că te-ai eșuat cumva. Ai depășit chemarea datoriei atunci când vine vorba de producție și creativitate, și totuși, simți că nu ai făcut suficient sau că… pierzi bătălia, ceea ce înseamnă că nu ești sigur daca chiar ai destulă ambiție în tine pentru a supraviețui acestei curse.

Acesta este modul în care Saturn retrograd te prinde și te zguduie. Ar trebui să fii MAI BUN decât ești atunci când nu există niciun motiv să te simți așa. Totuși, este mental și te poate duce la depresie în această săptămână. Fa tot posibilul pentru a menține o plutire uniformă și orice ai face, nu te lăsa jos. Esti o putere a creativității; o săptămână liberă nu strică nimic.

Vărsător

Saturn retrograd îți revendică mintea și săptămâna ta, deoarece aici începi să te îndoiești serios de scopul său. Îți place să te gândești la tine ca un tip de profesionist, totuși, când te uiți la munca ta, nu vezi… nimic. Nu ești sigur că ai încercat să lucrezi. Îți place să le spui oamenilor cât de ambițios și de productiv ești, dar Saturn retrograd trage încet cortina, unde te vezi expus pentru cine și ce ești, sau mai degrabă, ceea ce ai devenit.

Nu-ți place săptămâna asta, Vărsător, pentru că ți-a coborât garda și o ții sus, pentru a nu fi nevoit să te uiți la realitatea in care ai devenit cine ai devenit. În timp ce acest retrograd te trage în jos, înțelegi asta: dacă vrei să ieși din aceasta bula, fă opusul a ceea ce ai făcut. Muncă! Ridică-te și lucrează. Fă-o.

Navigare în articole