Trei bărbați, reținuți pentru “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “distrugere” – Surse: Conflictul a pornit de la o datorie de 200 de lei

Trei bărbați, reținuți pentru infracțiuni de “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “distrugere”, în Capitală.

La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 19 Poliție au prins în flagrant trei bărbați, imediat după săvârșirea infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “distrugere”.

La data de 1 iulie 2023, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 19 Poliție, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, ar fi fost un conflict spontan între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de poliție, care au demarat verificările.

În baza verificărilor, s-a stabilit că, în timpul conflictului spontan, unul dintre agresori ar fi tras mai multe focuri, cu un pistol de tip airsoft, în plan neutru, iar nicio persoană nu a fost rănită și nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au depistat la scurt timp, trei bărbați, având vârstele de 31, 34 și 38 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Bănuiții au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “distrugere”, potrivit Poliției.

Navigare în articole