Testul globului de cristal. Alege o imagine și află cum îți merge în dragoste vara aceasta

Numărul 1

Esti un iubit atent, o adevarata mana cereasca pentru oricine iti fura inima. Esti protectiv si bland in dragoste, iar in dormitor esti plin de imaginatie. Lectia acestei veri este „Primesti ceea ce oferi!”.

Numărul 2

Ai minte si inima tinere si esti plin de energie. Esti o persoana care tine mult la cei pe care ii iubeste fara insa sa devii posesiv sau gelos. In dormitor esti foarte priceput. Lectia anotimpului călduros pentru tine este „Lasa trecutul in urma si traieste-ti prezentul!”.

Numărul 3

Cand iubesti, iubesti din toata inima, iar intr-o relatie te implici 100%. Si in dormitor esti amantul perfect. Lectia acestei veri este „Cine nu risca nu castiga!”.

Numărul 4

Esti un iubit dedicat si loial care isi pune pe tava intreaga inima, suflet si corp atunci cand te iubesti. Esti plin de pasiune in orice aspect al vietii tale, inclusiv in dormitor. Lectia călduroasei veri este „Nu te juca cu focul!”.

Numărul 5

Pentru tine dragostea este un lucru serios, nu este de joaca si nici nu iti pierzi timpul cu oamenii care gandesc diferit de tine. Iubirea ta este pura si frumoasa si nu doar emotie, iar in dormitor esti un iubit talentat. Lectia anotimpului cald pentru tine este „Fii sincer cu tine insuti!”.

Numărul 6

Dragostea cu tine este o experineta magica si uimitoare. Ai o inima pasionala insa plina de bunatate asa ca partenera ta a tras lozul castigator. Lectia acestei veri este „Gandeste inainte sa vorbesti!”.

  

Navigare în articole