Testul care îți spune ce stare vei avea de Paște. Ce imagine alegi?

Testul propos de Diva Hair îți dezvăluie cum te vei simți de Paște. Acesta este distractiv, dar și profund. Află dacă aceste sărbători îți vor aduce o bucurie sublimă sau experiențe mai puțin plăcute alegând una dintre imagini.

Dacă ai ales iepurașul lângă puișor

Ești o fire optimistă, mai mereu cu un zâmbet larg înflorind pe buze. Adori să petreci timpul cu familia și cu cei dragi și ai reușit să îți păstrezi sufletul de copil. Nu credem că mai constituie un motiv de mirare faptul că acest Paște va fi extrem de fericit.  Chiar dacă vor mai exista și câteva neplăceri, adevărul e că pentru tine nu contează, deoarece ai toate mecanismele interioare pentru a trece peste ele.  

Dacă ai ales buchetul de lalele

Ești o ființă romantică, dar și ușor de rănit. Precum gingașa lalea, sufletul tău e ușor de destrămat, fiind la fel de sensibil ca florile primăverii. De Paște vei prefera tihna și liniștea, profunzimea sentimentelor și momentele pline de tandrețe petrecute doar în compania cercului restrâns al familiei. Vezi acest prilej ca pe o ocazie minunată pentru a medita la tot ce nu a mers bine în viața ta și pentru a-ți reveni de pe urma traumelor suferite.

Dacă ai ales pasca delicioasă

Nu credem că mai e o surpriză faptul că ești o fire gurmandă! Aștepți Paștele în egală măsură pentru momentele petrecute cu familia și pentru felurile delicioase, suculente, care vor împestrița masa festivă. Ești genul de persoană care ar sacrifica orice pentru a-și satisface micile plăceri și pentru a se bucura de viață la maximum. Sărbătorile vor fi pentru tine precum o aventură în rollercoaster: vor exista nervi și momente de exaltare, precum personalitatea ta năvalnică!

Dacă ai ales ouăle colorate

Ești o fire creativă, plină de imaginație. De Paște vei face, ca de obicei, cele mai năstrușnice lucruri, vei da tonul sărbătorii și este posibil să reușești să organizezi în cele din urmă vânătoarea de ouă pe care o plănuiai de multă vreme. Ține ochii deschiși, deoarece e posibil ca de aceste sărbători să îți găsești și dragostea vieții tale!

Sperăm că ți se va potrivi rezultatul testului nostru și că prorocirile sale cu privirile la sărbători îți vor merge direct la suflet. Noi îți dorim momente feerice petrecute alături de familie și de cei dragi!

Navigare în articole