SFIDARE totală la Spitalul Huși: Pacienți ignorați ore întregi de o doctoriță care se joacă pe telefon – Scene halucinante

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă. Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă şi le se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că, dacă este „obraznic”, să meargă în altă parte. 

Întreaga scenă a fost surprinsă de un pacient aflat la Urgențe. Doctorița de gardă, se afla în camera alăturată, într-un scaun cu rotile destinat pacienților și se delecta cu jocuri pe telefon. În momentul în care pacienții i-au atras atenția, medicul a început să țipe, apoi, tot în scaunul cu rotile, a străbătut holul și s-a mutat într-o altă încăpere.

„Doi pacienți așteptau să fie preluați. Doamna s-a simțit deranjată. Au mai fost multe cazuri, comportament plin de indolență. Iar după filmare, peste 100 de persoane mi-au scris cazurile lor în care doamna doctor țipa la ei. Urmează să facem o plângere, apoi și la Poliție”, a declarat Ciprian Gavriliță, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Până la momentul difuzării materialului, Realitatea Plus nu a reușit să obțintă un punct de vedere de la reprezentanții Spitalului Municipal din Huși. 

 

Navigare în articole