Seră de cannabis într-un imobil din București. Doi traficanți, reținuți

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au înfiinţat și întreținut, într-un imobil din București, mai multe culturi indoor de canabis, în scopul recoltării și comercializării ulterioare a acestora, consumatorilor de pe raza  municipiului.

În urma unor percheziții în București, au fost  identificate și ridicate, 3 culturi de  canabis indoor, formate din 84 de plante, în stadii diferite de dezvoltare, peste 220 de semințe de canabis, aproximativ 4 kilograme de muguri de canabis, ulei de canabis și turte de canabis.

De asemenea, au fost depistate și ridicate ustensile pentru extragerea uleiului de canabis și prelucrare a hașișului, ustensile pentru recoltat, separat și mărunțit, aparatură de vidat pungi, 20 de butelii de dioxid de carbon și 100 de recipiente butan, aparatură și materiale necesare înființării, întreținerii și recoltării plantelor de canabis.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Navigare în articole