Șeful IPJ Timiș, după dubla crimă care a îngrozit o țară: „Timișoara este un oraș sigur”

Șeful IPJ Timiș, chestorul Alin Petecel, a confirmat faptul că victimele și autorul crimelor se cunoșteau. Aceștia au locuit un timp în același imobil, de unde și detaliile pe care criminalul le știa despre cei doi bătrâni, potrivit tion.ro.

„Au fost necesare 24 de ore pentru identificare și 24 pentru capturare. În ceea ce privește imaginile de pe camerele de supraveghere, au fost sute de ore de vizionare. Am primit foarte multe informații. […] Este un caz greu, un caz complicat, un caz extrem de grav. […] 

Vreau să mulțumesc populației pentru rolul determinat pe care l-a avut în soluționarea și capturarea autorului. Știu că liniștea și încrederea populației au fost zdruncinate, motiv pentru care vreau să le transmit oamenilor că Timișoara este un oraș sigur. ”, a declarat vineri inspectorul-șef Alin Petecel.

Marți seară, doi bătrâni, soț și soție, au fost uciși în apartamentul lor din Timișoara. Criminalul a fost surprins de nepotul victimelor, însă a reușit să fugă de la locul faptei. Joi seară, oamenii legii au rușit să-l prindă pe principalul suspect. Acesta este reținut pentru 24 de ore și în această seară va primi mandat de arestare pe 30 de zile.

Navigare în articole