Scandalurile în care a fost implicat Prințul Harry – Primul membru al Familiei Regale Britanice care a renunțat la drepturi

O avalanșă de confidențe și acuzații uluitoare au fost făcute publice odată cu apariția cărții prințului Harry. Ducele de Sussex face dezvăluiri șocante despre ce se întâmpla în spatele ușilor închise ale familiei regale. În cele 500 de pagini ale cărții numită ”Rezervă”, prințul Harry îl numește un „dușman jurat” pe fratele său.

Mai mult, Meghan, soția lui Harry, a acuzat familia soțului său de declarații rasiste.

Fiul regretatei Prințese Diana a fost un rebel încă din adolescență când a fost văzut în ipostaze nedemne pentru un prinț. Mai mult, chiar el a recunoscut că a consumat și substanțe interzise.

„Acumulasem multă furie. Din fericire, n-am manifestat-o împotriva cuiva, dar am recurs la băutură. Beam mult, ca să nu mai simt, ca să-mi abat gândurile de la asta. De asemenea, am recurs şi la droguri”, a mărturisit Harry.

Harry și Meghan și-au mai îndeplinit îndatoririle regale doar până în ianuarie 2020 când au luat decizia de a se retrage din rolurile lor de membri seniori ai Casei Britanice.

„Ei nu au vrut ca fiul sau fiica mea să fie prinț sau prințesă. Ceea ce încalcă protocolul. Iar astfel nu ar fi primit protecție”, a spus Meghan.

Deși a existat un scandal pe această temă, copiii lui Harry şi Meghan au devenit Alteţa Sa Regală Prinţul Archie de Sussex şi Alteţa Sa Regală Prinţesa Lilibet de Sussex. 

Navigare în articole