Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa

Un videoclip postat pe Facebook surprinde momentul în care românca declară că nu mai dorește să călătorească cu compania respectivă. Stewardesa a răspuns ironic, sugerând că ar fi trebuit să se gândească la acest lucru înainte.

Discuția a escaladat rapid, iar un alt pasager a intervenit întrebând cine va plăti costurile rezervării dacă pasagera este evacuată. Pasagera a încercat să-și ceară scuze, menționând că trebuie să ajungă undeva cu copilul său, însă stewardesa i-a spus că este prea târziu.

Momentul tensionat a atras atenția celorlalți pasageri din avion, care au participat la discuție și au exprimat dezaprobarea lor față de evacuare. Unii dintre ei au pus sub semnul întrebării afirmațiile stewardesei cu privire la amenințarea pretinsă și au criticat modul în care conflictul a fost gestionat.

Celebrul Al Bano, umilit fără menajamente. Ce a pățit cunoscutul artist într-un avion?

Un polițist a fost chemat la fața locului pentru a calma situația. Românca a discutat cu polițistul, afirmând că nu a insultat pe nimeni. Cu toate acestea, polițistul a explicat că echipajul a refuzat să o transporte și a oferit două opțiuni: să coboare voluntar sau să debarce întregul avion și să continue discuția cu poliția.

Femeia indignată a insistat să-i fie comunicată informația cu privire la următorul zbor disponibil. Polițistul a subliniat că aceasta este o problemă între ea și companie și că informațiile vor fi furnizate după ce coboară. În cele din urmă, pasagera și fiul ei minor au ales să părăsească avionul.

-Eu nu mai călătoresc cu voi.-Păi nu mai călătoriți, trebuia să vă gândiți de la bun început-Păi și banii cine îi plătește doamnă?-Banii ca banii, dar copilul trebuie să ajungă…-Haideți, doamnă, odată, hai să mergem.-Uitați îmi cer scuze doamnă, lăsați-mă să rămânHaideți, doamnă, iertați-o, hai lăsați așa! 

– Echipajul a transmis că refuză să vă transporte. În acest moment, avem două variante: mergeți cu noi sau evacuăm tot avionul.- Nu cobor până nu mi se spune cu ce avion plec eu acum. – Dacă coborâți de bună voie, mergeți cu noi și ne spuneți ce s-a întâmplat. Ei refuză să vă transporte. 

Navigare în articole