Scandal cu aromă de CAFEA. Acuzații grave între Teodor Baconschi și cafegiul Gheorghe Florescu

O vizită la târgul de carte din weekendul trecut l-a costat pe fostul șef al diplomației românești nu mai puțin de 745 de lei. Atras de standul cu sortimente de cafea al lui Gheorghe Florescu,  Baconschi a cumpărat un ibric. 

”Am povestit încântat despre ”cumpărăturile” făcute la cafegiul Gheorghe Florescu. (…) Am luat un ibric (175 ron) și el mi-a pus mieros în brațe și o pungă de cafea. Nu scria prețul nici pe pachet, nici în mica vitrină de la Bookfest. Azi văd, consultându-mi contul, că distracția a costat… 745 RON.(…) Escrocherie calificată!”, a scris fostul ministru pe Facebook.

 

De cealaltă parte, Gheorghe Florescu care este unul dintre cei mai cunoscuți cafegii din România, spune că îl va da în judecată pe fostul ministru pentru calomnie și defăimare.„Să vă fie rușine, domnule Baconschi, aveam cu totul altă impresie și alte așteptări de la dumneavoastră. Cuvintele dumneavoastră, scrise fără a fi îndeajuns gândite, deși cu asta vă lăudați că vă ocupați, ne fac rău nu doar mie ca persoană ci și celor alături de care fac eforturi uriașe în fiecare zi pentru a oferi clienților mei cele mai bune cafele și delicatese din toate colțurile lumii. Delicatesele sunt produse rare și costă. Bunul simț însă nu costă nimic”.

Mai mult, ginerele comerciantului de cafea a atras atenția că afirmația lui Bacocnschi cum că „nu scria prețul nici pe pachet, nici în mica vitrină de la Bookfest” ar fi falsă, după cum a și subliniat într-o fotografie.

 

Navigare în articole