Rareș Bogdan reacționează în SCANDALUL politic dintre PNL și PSD: „Nu cedăm! Premierul Ciucă nu a refuzat numirea unui condamnat penal”

„Am mare încredere că seviciile române de informații sunt foarte bine informate. Ați văzut că regele Charles a dorit să vorbească cu șeful SRI. Nu am nicio îndoială că dl Marcel Ciolacu va cântări foarte serios și nu dorește să tensioneze relația. Vă asigur că nu vom ceda. Prim-ministrul Nicolae Ciucă nu a refuzat numirea unui condamnat penal cu probleme…

Nu vreau să tensionlăm lucrurile. Avem de luat bani din PNRR. Fără acești bani, România întră în cvasi faliment. Sunt multe alte probleme. Avem investiții majore. Nu cred că numirea unui om care revine, prin protocol, PNL poate crea probleme. Ne vom întâlni în coaliție la ora 15.00. PNL nu a comentat lista PSD. Nu cred că PSD poate să facă asta pentru că ar fi o jignire”, a spus Rareș Bogdan, luni.

Sunt tensiuni în Coaliție după ce noul premier Marcel Ciolacu a refuzat să-l numească pe Mircea Abrudean în funcția de Secretar General al Guvernului. Conducerile celor două partide vor avea o întâlnire, luni, la Guvern.

Navigare în articole