Prețuri pe Litoral se MAJOREAZĂ de la 1 iulie! Gradul de ocupare este în continuare mare

Cele mai mici prețurile, înainte de majorarea de 30%, erau în sudul litoralului. În Eforie Nord se găsesc oferte la hotelurile de trei stele, fără mic dejun, de la 150 lei pe noapte, în Neptun – Olimp cazarea pentru o noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus pornește de la 200 de lei pe noapte, iar la patru stele, în aceeași stațiune, prețul pornește de la 450 de lei pe noapte, potrivit BZI.

La Venus, o camera la un hotel de trei stele costă de la 180 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, până la 450 de lei, la 4 stele, tot cu mic dejun inclus.

 

În Constanța, prețul unei nopți de cazare la pensiune începe de la 250 de lei, iar la apartamentele de două camere la 350 de lei pe noapte, însă există și hoteluri tip boutique, exact în centrul vechi al orașului, lângă obiectivele turistice, unde noaptea de cazare poate costa și 700 de lei.

În Costinești, pensiunile cer de la 250 de lei pe noapte pentru cazare, iar hotelurile de patru stele din stațiune au un tarif de la 500 de lei pe noapte.

În stațiuni tradiționale pentru tineret, precum 2 Mai și Vama Veche, prețurile la pensiuni pornesc de la 150-180 de lei pe noapte, în afara weekend-ului, și ajung și la 500 de lei pe noapte, dacă locația are amenajată și o piscină.

Începând de sâmbătă, 1 iulie 2023, tarifele la cazare, pe litoralul românesc vor crește cu aproximativ 30%.  Dacă vorbim de închiriatul șezlongurilor, tariful acestora vor crește cu 5%, potrivit Daily Bussines.

 

 

Navigare în articole