Meci Dinamo – FC Argeş: Jandarmeria a aplicat 19 sancţiuni contravenţionale

Referință meci de fotbal FC Dinamo 1948 București – FC Argeș

Rezultate finale:

Au fost constatate și întocmite 7 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel: – 5 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive;- un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri;- un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

De asemenea, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.400 de lei, astfel:-  3 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;-  16 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice;

Totodată, au fost aplicate 13 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive pe o perioadă între 6 luni și 1 an.

În continuare se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.

Navigare în articole