Ludovic Orban, așteptat la înmormântarea tânărului politician ucis de un violator. Sora victimei: Nu avea dreptul să îl ia pe fratele meu cu el

Se fac pregatiri de inmormantare. Peste mai putin 2 ore va incepe slujba de inmormantare in Tariceni. Intr-o ora ar urma sa ajunga si liderul Fortei Dreptei, Ludovic Orban.

Tânărul își făcea planuri de nuntă și strângea banii ca să îi cumpere iubitei lui un inel. Când s-a întâmplat tragedia, acesta plecase de acasă ca să își cumpere un costum pentru că vineri, 23 iunie, urma să aibă loc festivitatea de absolvire.

„Singurul vinovat este acel om. Am inteles ca a vrut sa se sinucida. Nu avea dreptul sa il ia pe fratele meu cu el. Nu am cum sa judec politia. Nu stiam ce vor sa faca – urmareau un violator ceea ce este treaba lor. Imi pare rau ca nu l-au prins la timp.E cel mai bun om din lume fratele meu. Era un suflet minunat, era bun, tandru, milos. N-a facut rau niciodata”, spune Violeta Bercari, sora tanarului ucis.

Femeia este mai mare cu 4 ani ecat fratele sau si spune ca i se pare un cosmar faptul ca trebuie sa il ingroape atat de tanar. 

Citește și Bărbatul din Dâmbovița, cercetat pentru că ar fi violat o fetiță de 13 ani, a murit într-un accident rutier. Poliția, sesizată chiar de mama copilei – FOTO

Navigare în articole