Incident grav la Ploiești. Un bolnav de cancer a murit după ce a căzut de la etajul 1 al spitalului în care se trata – Cum a avut loc tragedia

Un pacient al unei secţii exterioare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a căzut, marţi după-amiază, de la etajul unităţii sanitare, după ce i s-ar fi făcut rău. Bărbatul, de 73 de ani, a fost dus de urgenţă în sala de operaţii, însă la un moment dat a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

A decedat în urma traumatismelor grave suferite.

Bărbatul era internat la secţia exterioară „Boldescu” a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi era diagnosticat cu cancer şi depresie, aflându-se sub tratament.În urma anchetei vor fi stabilite împrejurările în care pacientul a căzut de la etajul unu al unităţii sanitare. 

Potrivit unor surse judiciare citate de agerpres.ro, bărbatul ar fi deschis geamul să ia aer, pentru că i se făcuse rău, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi căzut de la etajul 1 al unei unități medicale din municipiul Ploiești. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 73 de ani, care se afla internat în cadrul unității respective. 

Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor medical, ulterior bărbatul fiind preluat pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Prahova.

Navigare în articole