Horoscop special de Sărbători. 4 zodii care vor fi răsfățate de planeta iubirii

Iată cele 4 zodii norocoase ale căror relații se vor îmbunătăți de Sărbători!

1. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragostea este adevărul, dar uneori adevărul schimbă ceea ce înseamnă dragostea cu adevărat. O deschidere vine săptămâna aceasta tocmai la timp pentru a-ti aminti despre puterea adevărului și despre alegerile pe care le faci din cauza lui. Pe măsură ce Venus sosește în Gemeni, aruncând lumină asupra vieții tale romantice, vei înțelege mai bine modul în care deciziile pe care le-ai luat au modelat realitatea în care trăiești, precum și pe cele pe care trebuie să le iei pentru a o transforma în ceva nou si diferit.

Nu iti fie frică să descoperi. Întotdeauna cauți cum să aduci măreție în fiecare aspect al vieții tale. Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este să te mulțumești cu minimul în relația ta romantică. Cu toate acestea, uneori o faci pentru că îți dorești ceva solid și sigur sub inima ta. Lucrurile pot fi întotdeauna îmbunătățite, dar nu se întâmplă de la sine. În schimb, vine din faptul că privești acea lentilă a adevărului și esti transparent cu privire la ceea ce vezi, spune Sfatul Părinților.

Pentru a-ti îmbunătăți relația, trebuie să înțelegi de ce merită, să crezi că există ceva atât de unic la această altă persoană încât nu poate fi niciodată duplicat și apoi să fii dispus să eliberezi orice te împiedică să pășesti într-un loc mai mare de vindecare. Gemenii reprezintă o dualitate între sufletul și om și între rănile tale și vindecare. Uneori, relația dureroasa pe care sinele tau o alege este pentru că trebuie să învețe înainte de a putea primi. Trebuie să treacă peste ceea ce doare, astfel încât vindecarea să poată fi adusă, dar odată ce poți vedea și înțelege pe deplin adevărul, îți datorezi ție să acționezi din noul tău loc de înțelegere, deoarece pentru a-ți îmbunătăți relația — mai întâi trebuie să te vindeci pe tine însuți.

2. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Meriți o iubire care să te faca sa te simți ca acasă. Dar meriți și o casă care să te inspire să trăiești în mare măsură. Să fii liber să schimbi cine ești, să te răzgândești sau chiar să încerci ceva nou. Uneori, nu partenerul tău te face să simți că nu poți, ci propriile tale convingeri de neinduplecat despre cine trebuie să fii pentru a fi văzut ca bun și valoros. Ai fost într-o călătorie recent pentru a descoperi mai multe despre ceea ce te luminează. Ceea ce simte că face parte din propriul tău scop și de ceea ce ai nevoie de la viață pentru a te simți cu adevărat împlinit dincolo de o relație sau familie. Toate acestea sunt un prim pas foarte tentant pentru tine, pe măsură ce începi să ai grijă de tine însuți în felul în care faci pentru ceilalți, ceea ce te inspiră să continui să crești la următorul nou nivel.

Deschide spațiu pentru conversații sincere despre această nouă fază a vieții în care te afli și cât de mult ai nevoie cu adevărat de sprijinul lor. Fii fidel cu tine însuți despre ceea ce ai nevoie de la viață și permite vulnerabilității să pătrundă prin orice ziduri pe care le-ai ridicat recent pentru a păstra aceste noi vise în siguranță. Este în regulă să spui că ești speriat. Este în regulă să fii nesigur sau să simți că te plimbi în întuneric încercând să-ți dai seama de următorii pași.

Dar, fiind sincer cu partenerul tău despre cum te simți și de ce ai nevoie, îți permiți, de asemenea, să creezi un nivel mai profund de intimitate cu acesta în loc să-ți proiectezi propriile temeri în relație. Partenerul tău nu te poate sprijini pe deplin în tot ceea ce încerci să crești pentru tine dacă nu îl implici în asta și ești sincer cu privire la ceea ce ai nevoie de la ei. Acroda incredere persoanei pe care o iubești săptămâna aceasta și las-o să încredințeze visele cele mai profunde – s-ar putea să vezi că ești mai aproape decât ți-ai imaginat sau chiar te-ai temut.

3. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu există nimic mai mult decât să iubești acea intimitate fizică profundă, în afară de a vorbi despre ea, care este tocmai ceea ce va începe să domine relația ta. Pe măsură ce Venus se mută în Gemeni, activând teme legate de transformare și sex, cu Ultimul Sfert de Lună care are loc în Capricorn, conversațiile voastre se vor concentra în jurul schimbării, renașterii, transformării și intimității, în special a varietății fizice. A existat o schimbare substanțială în modul în care gândești și chiar folosești intimitatea fizică în viața ta romantică.

În loc să te gândești că aici se află valoarea ta sau miezul relației tale, în schimb o vezi ca pe un bonus. Pe măsură ce ai înțeles mai mult ceea ce meriti și ce ai nevoie de la un partener, ai devenit mai atent în ceea ce privește modul în care te conectezi intim cu partenerul tău. Nu numai că se încheie acest tip de rollercoaster al emoțiilor pe care le trăiești uneori în relații, dar îți permite și să ai mai multe dintre nevoile tale îndeplinite.

Această nouă atitudine creează spațiu pentru o conexiune mai profundă în relația ta, precum și un nou capitol sănătos în dragoste. Poate că trebuie să te susții mai mult săptămâna aceasta când vine vorba de ceea ce ai nevoie cu adevărat de la partenerul tau și să fii sincer cu tine despre locul pe care îl are intimitatea fizică. De multe ori intimitatea emoțională este cea care trebuie construită înainte de a te putea llasa pe mainile cuiva. Pe măsură ce Luna in Capricorn te ajută să aduci mai multă împământare conversațiilor, vei putea comunica toate acestea partenerului tău. Nu-ți fie frică să fii vulnerabil cu ceea ce ai nevoie cu adevărat, deoarece acesta este ceea ce va îmbunătăți relația pentru amândoi.

4. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Cerul este limita acum pentru a-ti îmbunătăți relația. Trebuie să stabilesti cum doresti să ajungi la el. Există o mulțime de satisfacții generale în viața ta chiar acum, deoarece simți o bucurie mai mare atât în viața ta romantică, cât și în cea profesională. În timp ce lucrezi pentru a realiza ceva de mult timp, se pare că recent, ai ajuns la acel spațiu în care simțiți că lucrurile se întâlnesc în sfârșit.

Bucuria pe care o simți în viața ta, conexiunea și chiar propria ta valoare în carieră a crescut exponențial recent. Dar întrebarea este, îți permiți să o primești pe deplin? Nu te grăbi să privesti micile bucăți din jurul tau care s-ar putea să nu se potrivească acolo unde ai sperat, deoarece nu poti vedea tot ce ai creat.

Fie că lucrurile s-au adunat altfel decât ți-ai imaginat sau chiar există lucruri noi pentru care să te străduiești, acest moment în care te afli acum deține tot ceea ce ai nevoie. Aici ar trebui să te concentrezi în săptămâna următoare. Dacă ești mereu în căutarea unei perfecțiuni mai mari, a unei împliniri mai mari sau chiar a succesului, atunci vei ajunge să pierzi magia pe care ai creat-o aici în acest moment.

Asigură-te că folosești cuvinte de afirmare cu partenerul tău săptămâna aceasta pentru a-i spune cât de recunoscător și fericit ești cu ceea ce ai creat, deoarece acest lucru va face toată diferența. Apoi, în loc să simți că există întotdeauna ceva asupra căruia să te concentrezi sau să rezolvi, dacă există, poți accepta să lucrezi la asta împreună în cuplu. Ultimul sfert de lună din Capricorn pregătește scena pentru ca tu să eliberezi sau să renunți la acele piese care încearcă să-ți fure bucuria pentru a îmbrățișa în sfârșit fericirea la care ai visat întotdeauna.

Navigare în articole