Gușă: Coldea vrea să fie bucătar, ca Dragnea! El vrea să stea în “bucătăria” Sportului, a sondajelor de opinie, ba chiar și a Guvernului

„De vreo săptămână, domnul Coldea cu cine se întâlnește, și are ceva influență, vrea să-l convingă despre necesitatea ca Elisabeta Lipă să vină în fruntea sportului românesc. N-ați auzit ca Florian Coldea să sprijine vreodată sportul românesc, ba dimpotrivă, a făcut pocinogul cu Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal. În general pe unde își bagă nasul face dezastre. Însă, din motive numai de el știute, dar parțial și de mine, acum dorește să bucătărească în interiorul sportului românesc pentru ca eventual să se răzbune pe unii dintre dușmanii lui de acolo sau pentru ca să îndeplinească unele deziderate ale unor prieteni proaspeți, cum ar fi Marius Vizer de la Federația Internațională de Judo.

De parcă n-ar fi ajuns felul în care Coldea și alții l-au manevrat inclusiv pe Eduard Novak, care a plecat și din acest motiv, ar dori acum s-o impună pe Elisabeta Lipă, am văzut și niște știri săptămâna trecută despre întâlniri dintre Elisabeta Lipă și Florian Coldea, pe la Timișoara, nu le-am dat crezare, nici n-am întrebat-o pe Elisabeta Lipă, dar acum, cu ultimele informații despre insistențele lui ca să o impună pe Elisabeta Lipă, îmi dau seama că acele știri sunt adevărate,” a spus Cozmin Gușă.

Restul editorialului îl puteți citi Aici.

Navigare în articole