Ele sunt trișoarele zodiacului. 3 native care nu pot sta fără amant

Conștiente de calitățile și aptitudinile pe care le au, nu rezistă să le împărtășească doar cu un singur bărbat, ci cu mai mulți. Fie că se plictisesc sau că vor ceva mai mult de la bărbatul de lângă ele, cele 3 zodii nu ratează oportunitatea de a-și împărți viața între doi bărbați.

Iată care sunt cele trei femei ale zodiacului care nu refuză ideea de a avea amant:

Berbec

Pline de viață și iubitoare de distracție, se plictisesc să-și împartă viața cu un singur bărbat. Își doresc foarte mult o viață complexă și dinamică, în care să nu existe momente anoste. Astfel, femeile Berbec nu au nicio problemă în a avea un amant, deoarece consideră că asta le face viața mai palpitantă și mai dinamică. Viața de familie le plictisește și li se pare că implică prea multe responsabilități cărora nu le pot face față, scrie Diva Hair.

Leu

Femeile Leu sunt conștiente de frumusețea lor și nu ratează vreun moment în care să o pună în valoare. Mereu aranjate și dichisite, iubesc să fie în centrul atenției și admirate. Un singur iubit nu este suficient, deoarece nu le poate complimenta în măsura în care își doresc ele. Femeile Leu nu pot rata ocazia de a avea un amant care să le aprecieze peste măsură și să le facă să se simtă cele mai frumoase de pe planetă. Toată viața lor se învârte în jurul aprecierilor, iar acest lucru se dovedește prin dorința lor de a primi tot mai multe cuvinte frumoase despre aspectul lor fizic.

Vărsător

Visătoare și mereu plutind pe un norișor roz, consideră că viața poate fi mai bună decât este deja. Sunt permanent în căutarea idealului și a bărbatului perfect, de aceea sunt de părere că trebuie să experimenteze constant pentru a găsi ceea ce își doresc cu adevărat. În momentul în care găsește un bărbat care o face să râdă mai mult decât partenerul sau care îi oferă șansa de a-și scoate la iveală latura aventurieră, femeia Vărsător nu refuză și acceptă cu zâmbetul pe buze o relație extraconjugală.

Navigare în articole