Echipa de filmare a emisiunii culinare a lui Liviu Dragnea, terorizată: „Li s-au tăiat cauciucurile la mașini, au fost sunați la 5 dimineața” – Care e motivul

Liviu Dragnea a mărturisit la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel prezentată de Anca Alexandrescu, că echipa de filmare a emisiunii sale online a avut parte de incidente neplăcute din cauza colaborării cu el. Mai exact, toți cei 4 tineri care-l ajută pe fostul lider PSD să filmeze și să monteze emisiunea s-au trezit cu roțile tăiate la mașini. În plus, aceștia au fost sunați la ora 5 dimineața și li s-a spus un singur lucru la telefon: să nu mai colaboreze cu Dragnea.

„Vineri seară, copiii care mă ajută pe mine și țin telefonul să filmeze când gătesc, acestor copii li s-au tăiat cauciucurile la mașină, la toți. Între 5 și 5 jumătate dimineață au fost sunați și li s-a spus un singur lucru: încetați filmările cu Liviu Dragnea. Vorbim de 4 copii. E o operațiune făcută de niște profesioniști. S-a făcut apel telefonic la poliție care le-a zis să se mai gândească până a două zi”, a declarat Liviu Dragnea. 

Navigare în articole