Dublă inconștiență la volan! Un șofer de 21 de ani a trecut cu mașina peste un copil care se juca pe stradă și apoi a fugit – Ce a descoperit poliția

„La data de 24 mai 2023, în jurul orei 16:00, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Parța, din județul Timiș, soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parța, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 10 ani.

După impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost luat fără încuviințarea proprietarului”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Potrivit jurnalistilor de la Opinia Timisoarei, soferul fugar s-a predat, vineri, politistilor, la scurt timp dupa ce imaginile in care acesta trece cu masina peste un copil au fost facute publice.

Navigare în articole