Doi minori, agresați de un bărbat într-un autobuz! În cazul unuia dintre ei a fost folosită o foarfecă – Incident șocant în Brăila

Luni, 12 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un autobuz, mijloc de transport în comun, ce se deplasa în zona cartierului Hipodrom din municipiu, un bărbat ar fi agresat un minor.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele date, se pare că un bărbat, de 69 de ani, din Brăila, în timp ce se afla într-un autobuz pe lina traseului 2, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un minor de 9 ani, iar cu o foarfecă un alt minor, de 12 ani, ambii din Brăila. În urma evenimentului, ambii minori au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. 

În urma controlului efectuat de polițiști, asupra bărbatului a fost găsită și ridicată o foarfecă, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.

Navigare în articole