Diaconescu, PLAN SECRET cu avocatul: cum speră să scape „basma-curată”

Încă nu a fost stabilit un termen pentru judecarea apelului de către magistrații de la Curtea de Apel din Constanța.

Cert este că atât procurorii, cât și avocații lui Dan Diaconscu au contestat decizia luată pe fond de către judecătorii de la Judecătoria Constanța, care au decis – în primă instanță – ca fostul patron al OTV să rămână în arest la domiciliu la vila sa din cartierul Primăverii.

Mai bine de 5 ore au durat, duminică, Dan Diaconescu și avocatul său, în timpul cărora și-au stabilit strategia de apărare în instanță. Vorbim despre modul în care îi vor convinge pe magistrații de la Curtea de Apel Constanța că Dan Diaconescu poate fi cercetat în libertate.

Interesant este faptul că în încheierea dată de judecătorii din Consanța apre noțiunea de „recidivă postexecutorie”, așadar recidivă după o executare a pedepsei cu închisoarea, aceasta fiind situația constatată de magistrații constănțeni în cazul lui Dan Diaconescu. Acest termen de „recidivă postexecutorie” poate cântări destul de mult în fața judecătorilor, așadar rămâne de văzut dacă îi va pune sau nu bețe în roate în încercarea de a fi cercetat în libertate. 

 

 

Navigare în articole