Cristian Rizea rupe tăcerea – Diana Tușa, „mătușa” combinațiilor. Cum taie chitanțe Iosif Bubble

Cristian Rizea a dorit să împărtășească din cunoștințele sale despre cuplul Iosif Bubble – Diana Tușa:

„Eu confirm absolut tot ceea ce ați prezentat ai devreme, afacerile pe care le derulează împreună cu statul, împreună cu cei cu care am avut mandatul de parlamentar care vor să-și vadă comunicatele de presă, vor să fie cât de cât vizibili în mass media apelează la Bubble care stă la ușa casieriei, pentru că el știe bine zilele în care parlamentarii  încasează și diurna și salariul, și se plantează chiar acolo în ușă, ca nu cumva să nu dai peste el după ce ți-ai luat banii,” a spus fostul deputat.

În ceea ce o privește pe Diana Tușa, Cristian Rizea a făcut o serie de declarații care au stârnit replici acide din partea invitaților din platou:

„Dar pe Diana Tușa o cunosc atât de bine. Ce să mai spun? Să spunem că ea a sărit și a făcut cariera doar din compromisuri, în paturile unor bărbați. Hai să ne înțelegem, este vorba de caracter. Ea era o liberală convinsă, nu mai e la PNL, că a fost cu mine colegă la Brăila. Eu am reprezentat PSD-ul și ea PNL-ul. Și știu pe acolo ce a făcut…că se ruga de mine să o duc la Monacco. Întrebați-l pe Bogdan Olteanu, întrebați-l pe Vlad Moisescu, întrebați-l pe Bunea Stancu, întrebați-i pe toți cei care au trecut prin patul ei, toți politicieni,” a spus Cristian Rizea.

Fostul deputat vorbit despre o întâmplare care l-a implicat pe fostul președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu:

„Bubble e la cheremul lui Diana Tușa. E un lucru care a fost reliefat de mass media Bogdan Olteanu s-a despărțit de soția lui, e public, din cauza lui Diana Tușa cu deplasarea aia la Lisabona împreună, pe banii Camerei Deputaților. El președinte al Camerei Deputaților. E pentru prima oară când, în analele istoriei Parlamentului un președinte al Camerei Deputaților a dormit în Parlamentul României. Își amenajase un dormitor. Vă rog să luați legătura cu cei de la Protocol, Secretariatul General, să vă confirme ce vă spun, Eu nu am mai întâlnit un președinte de Camera Deputaților să doarmă acolo că l-a dat nevasta afară din casă, că s-au despărțit, când a aflat de deplasarea aia și în Brazilia cu Diana Tușa. Se știe că sunt pe banii parlamentului deplasărilor, nu pe banii lor.”

În ceea ce privește afacerile derulate de Iosif Bubble prin intermediul site-ului său de știri, Cristian Rizea a dat cărțile pe față:

„Niște personaje ca Iosif Bubble stau cu mâna întinsă. El știe cutumele astea. Să-l vezi pe Bubble, când ieși de la caserie, după ce ai încasat plicul cu salariul și diurna, să-l vezi cum își face de lucru chiar atunci acolo pe hol, că dai cu nasul de el.

Știți că sunt luările de cuvânt pe care le au parlamentarii. La început vrei să te remarci, în primul mandat. Luările alea de cuvânt, că toți parlamentarii vin, și stau singuri pe la 9 dimineața să aibă luări de cuvânt, nu e nimeni în auditoriu, dar alea se contorizează, se cuantifică și dă bine la activitatea parlamentară. Eu îl puneam pe Bubble, mai puneam consilierii să îmi facă declarațiile astea politicie, că sunt declarații politice pe care le faci, trebuie să te duci să faci prezență fizică dar nu e nimeni în sală decât secretariatul, și Bubble le băga imediat pe stiripesurse, ca să te remarci în ochii șefilor la partid.

Eu am recunoscut, m-am autodenunțat,  că i-am dat bani lui Bubble lună de lună. 1000 de RON îi dădeam lună de lună,” a mărturisit Cristian Rizea.

Navigare în articole