Cozmin Gușă confirmă dezvăluirile halucinante ale Elenei Udrea: De ce nu a fost demis Coldea – Cine îi proteja pe el și Kovesi

„I-am spus lui Băsescu: Măi, dacă ai argumente instituționale pregătește-le, îndosariază-le. O astfel de decizie e una salutară, Coldea și Kovesi deja preluaseră inițiativa în statul român, arestau pe oricine, făceau cam ceea ce doreau beneficiind de protecția inclusiv a americanilor.

Dacă nu ai un asemenea inventar, n-ai cum să te aventurezi în demiterea prim-adjunctului SRI.

Confirm ce spune Elena Udrea, confirm intenția lui Băsescu, am asistat la așa ceva, Băsescu neavând probabil argumentele pe care să le spună sau probabil fiind blocat de rețeaua Soros, care era încă la putere în Statele Unite prin președintele Obama și vicepreședintele Biden. Rețeaua Soros lucra cu Coldea și cu Kovesi. Nu a mai putut să facă sau i-a fost frică sau pur și simplu n-a fost decât un bluf al lui Traian Băsescu pe care l-a jucat în fața mea”, a explicat analistul politic Cozmin Gușă, la Culisele statului paralel, după difuzarea interviului acordat de Elena Udrea, în exclusivitate, Ancăi Alexandrescu.

Elena Udrea zguduie scena politică în cel mai recent interviu acordat realizatoarei emisiunii Culisele statului paralel – Anca Alexandrescu, în care vobește fără perdea despre modul în care au fost și încă se mai încearcă să fie folosiți politicienii de către Statul Paralel. Elena Udrea a făcut precizări importante despre legăturile și implicarea lui Kovesi și Coldea în arhitectura statului, în interviul difuzat duminică, 2 aprilie, de Realitatea PLUS.

Navigare în articole