Copil de 5 ani, UCIS de tineri influenceri, într-o provocare de viteză, pe străzile Romei! Inconștiență maximă: „A mea costă un miliard…” – VIDEO

Cumplitul accident a avut loc miercuri, când un Lamborghini închiriat, la bordul căruia se aflau cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, a lovit maşina în care se aflau copilul, împreună cu sora și mama sa, relatează Ziare.com.

Băiatul în vârstă de doar cinci ani a murit înainte să ajungă la spital.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, şi fiica sa, în vârstă de trei ani, au fost rănite, însă viaţa nu le este în pericol.

Poliţia a dechis o anchetă pentru omor din culpă împotriva şoferului în vârstă de 21 de ani – care a fost testat pozitiv de consum de canabis, potrivit agenţiei italiene de presă Ansa.

Un bambino di 5 anni morto, la sorellina e la madre in gravi condizioni. È il bilancio dello scontro a Roma tra un Lamborghini Ursus e una Smart. A bordo del suv di lusso cinque giovani che stavano girando un video per il loro canale YouTube pic.twitter.com/bHN4mQQTjC

— Tg3 (@Tg3web) June 15, 2023

Unii dintre tinerii din maşină fac parte dintr-un grup de influenceri care difuzează pe reţele de socializare înregitrări video ale activităţilor lor sportive sau recreative.

Ei au peste 600.000 de abonaţi pe YouTube, 260.000 pe TikTok şi 88.000 pe Instagram.

Accidentul a avut loc în timp ce ei participau la o provocare care consta în a rula cu viteză mare în capitala italiană şi a depăşi viteza de 50 de kilometri pe oră cu maşina.

Accidentul în sine precum și uciderea copilului în vârstă de cinci ani a provocat reacţii politice aspre.

”Putem să propunem şi să adoptăm un nou Cod Rutier (…) care să îmbunătăţească educaţia, controalele şi sancţiunile. Însă împotriva unei asemenea prostii (…) nu putem face nimic”, a denunţat vicepremierul Matteo Salvini, ministru al Transporturilor.

Navigatori pe Internet au condamnat faptele interilor pe canalul acestora YouTube.

Navigare în articole