Ciucă explică STRATEGIA liberalilor privind miniștrii propuși să facă parte din noul guvern. Ipotezele de lucru ale PNL – când va avea loc discuția decisivă cu UDMR

Nicolae Ciucă a mai spus că liberalii sunt pregătiți pentru două scenarii de alcătuire a Guvernului, iar o discuție decisivă cu UDMR legată de păstrarea formulii actualei Coaliții va avea loc după consultările de la Cotroceni.

”Nu este vorba despre eșalonul 1 sau 2 de oameni trimiși în Guvern. Sunt miniștrii care și-au desfășurat activitatea în Guvern. Pe baza evaluărilor, unii dintre ei se vor regăsi și în viitorul Guvern. Căutăm miniștrii care au profesionalismul necesar pentru a îndeplini obiectivele Guvernului.

Suntem perfect conștienți că evaluarea noastră se va face în funcție de modul în care am performat la guvernare.

PNL a avut două ipoteze de lucru: o ipoteză în care am respectat protocolului, cea de-a doua în care acest protocol nu a putut fi respectat. Există câte o variantă pentru fiecare dintre aceste două ipoteze.

Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul președinte Ciolacu a reieșit foarte clar că vom avea discuții cu UDMR. O decizie se va lua cel mai târziu în această seară”, a spus Nicolae Ciucă, într-o declarație de presă susținută după ce a fost votat președinte al Senatului.

Navigare în articole