Cine este „Regina Madridului” – Românca din Galați care a terorizat Spania ani la rând

În urmă cu câteva luni, Alina Stoica a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru proxenetism, șantaj și amenințări. Sențința a fost dată de o instanță din Madrid, după ce în prealabil, în anul 2021 a fost arestată după ce două femei au denunțat-o că le cerea 100 de euro săptămânal, pentru a le permite să-și desfășoare activitatea în zonele controlate de ea.

Alina Stoica este cea mai cunoscută infractoare din capitala Spaniei. Femeia a reușit să câștige toate războaiele cu bandele rivale și astfel a fost supranumită „Regina Madridului”.

Alina trata femeile venite din România să se prostitueze cu o cruzime de nedescris și le amenința cu tortură până la moarte dacă nu îi ascultau și respectau ordinele. Aceste lucruri le-au făcut și pe cele două să o denunțe.

Femeia nu și-a construit averea de una singură, ci ajutată de iubitul ei, fostul interlop poreclit Dorel de la Madrid care a fost găsit mort în anul 2015, într-o cameră de hotel din Mexic. Alina Stoica a preluat imperiul și l-a dezvoltat pas cu pas. Nu l-a uitat însă niciodată pe bărbatul iubit și și-a tatuat pe tot spatele imaginea acestuia. 

Navigare în articole