„Ce-ai face tu, moarte, de mamă ai fi?” Tânărul din Vâlcea care și-a dat foc și-a premeditat moartea! Mesajele cutremurătoare postate pe TikTok

„Ce ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea baiatul, intr-un video incarcat pe TikTok.

@seth_vl #mama #son #romania #viral #fyp #sad #motivation ♬ original sound – seth_vl

Suferința tânărului putea fi observată cu ușurință pe pagina sa de socializare. Alexandru posta tot mai des mesaje suicidale și chiar filmări în care plângea.

@seth_vl #valcea #fyp #romania #viral #motivation ♬ sunet original – N.

Într-o altă filmare, adolescentul își anunța prietenii că a încetat să mai lupte.

@seth_vl #fyp #viral #romania #sad ♬ original sound – cynth &lt3

Postările sale au fost înțelese abia acum. Zeci de comentarii au apărut după moartea tânărului. „Plâng de mila ta. Nu ți-a văzut nimeni suferința, nu te-a ajutat nimeni, îmi pare rău!,, a scris un prieten.Moartea cumplită a tânărului de 19 ani a avut loc chiar sub privirile trecătorilor. Martorii nu au intervenit, deși mai mulți oameni au trecut pe lângă băiat în momentul în care acesta își pregătea cumplita faptă. Alexandru era trist pentru că nu își găsea un loc de muncă.Recent, un al doilea tânăr și-a pus capăt zilelor. Un adolescent de 16 ani din Teleorman a fost găsit mort pe calea ferată din Roșiori de Vede. Acesta a recurs la gestul extrem după ce a strâns mai multe datorii din cauza jocurilor de noroc. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. 

Navigare în articole