Bărbat din Republica Moldova cu dreptul de a conduce anulat de 15 ani, depistat la frontieră

În data de 04 iunie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat, cetățean al Republicii Moldova, care conducea un autoturism, înmatriculat în aceeași țară.

La solicitarea polițiștilor de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier, bărbatul, în vârstă de 52 ani, a prezentat un permis de conducere moldovenesc. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului, s-au efectuat verificări suplimentare, în comun cu autoritățile din Republica Moldova, în urma cărora s-a constatat că dreptul persoanei de a conduce autovehicule este anulat, din data de 22.10.2008.

Permisul de conducere a fost reținut pe bază de dovadă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Navigare în articole