Accident violent în Giurgiu: 2 persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat – Tulburător cine erau victimele

O femeie în vârstă de de 62 de ani şi un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale unui autoturism, au murit luni seara, în urma unui accident ce s-a produs în municipiul Giurgiu, o maşină părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se.

Foto: ISU Giurgiu

Accidentul rutier a avut loc pe DN 5, în sensul giratoriu, în apropiere de şoseaua de centură, potrivit realitateadegiurgiu.net. Aceștia erau pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile, informează ISU Giurgiu.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Foto: ISU Giurgiu

În autoturism se aflau patru persoane. Conducătoarea auto și pasagerul din dreapta, față, erau conștienți și cooperanți. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unor martori oculari, este vorba de o familie care se întorcea din Grecia. Victimele sunt părinţii conducătoarei auto, potrivit realitateadegiurgiu.net.

Foto: ISU Giurgiu

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Foto: ISU Giurgiu

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. 

Foto: ISU Giurgiu

„În această seară, pe DN 5, în municipiul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul a două persoane. Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, de către poliţişti, a rezultat faptul că o femeie de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers a autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar o femeie, de 62 de ani, şi un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului, au decedat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs. 

Navigare în articole