Accident GRAV în Sibiu: Ciocnire violentă între 2 autocare, cu 90 de copii și profesori – Victime multiple – Primele imagini de la locul tragediei

Două autocare s-au ciocnit miercuri seară pe DN1, județul Sibiu, la Hula Bradului. Autocarele nu s-au răsturnat, se află pe partea carosabilă, fiind lovite față-spate.

 În cele două autocare se aflau 90 de persoane – 2 șoferi, 4 profesori și 84 de copii cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Potrivit ultimelor informații, 34 de copii au primit ângrijiri medicale pentru atacuri de panică și diverse traumatisme.

Foto: ISU Sibiu

În autocare se aflau 90 de minori și cu profesori. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la fața locului. Din primele informații au fost implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani. La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție, a anunțat ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Conform primelor informații, în cele două vehicule sunt aproximativ 90 de persoane. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospecială de stingere, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ. 

Foto: ISU Sibiu

Din informațiile primite la acest moment, toți ocupanții sunt ieșiți din autocare și se află în evaluare medicală. 

Au fost raportate mai multe cazuri de atac de panică. 

Dintre elevii afectați, 15-20 sunt transportați la spital, transmite ISU Sibiu.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a dat mai multe informații despre acccident: pe DN 1, localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocare, în care se aflau școlari și profesori de liceu, în total fiind aproximativ 90 de persoane. Din primele informații nu au rezultat victime, însă mai multe ambulanțe și echipaje ale autorităților se deplasează la fața locului, pentru investigațiile necesare ce se impun. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Navigare în articole